El pla de les Bodegues acollirà diumenge la primera jornada gastronòmica de l’arròs amb conill By Carles X. Cabós on 27/05/1998 • ( 0 ) Hi haurà premis per a la més ben presentada, la més original i la més gran Diari de Tarragona, 27 de maig de 1998. Rate this:Comparteix:TweetCorreu electrònicImprimeixMésPocketShare on TumblrT'agrada:M'agrada S'està carregant...‹ Àfrica a CornudellaCornudella restaura la centenària font de la plaça de Sant Joan ›Categories:Cròniques d'un pobleEtiquetes: Cròniques d'un poble, Diada Gastronòmica, Mercat Artesania Related Articles Crònica d’un dia per oblidar Siurana, vint veïns i mil turistes El científic cornudellenc Xavier Estivill, integrant del Consell Consultiu de Diplocat Núria Rafel, arqueòloga: “Els prehistòrics eren antics, però no tontos”
Deixa un comentari